Dobrodošli u Rixos

ALL INCLUSIVE, ALL EXCLUSIVE

Luksuzna All Inclusive, All Exclusive odmarališta

U lancu hotela Rixos all inclusive sinonim je za luksuz. Naša jedinstvena All Inclusive – All Exclusive ponuda objedinjuje prednosti all-inclusive sustava s izuzetnim pogodnostima koje su dostupne samo Vama. Rixos svojim gostima nudi izvanrednu relaksaciju koja nadilazi njihovu maštu i otvora potpuno nove horizonte. Zahvaljujući našem stručnom znanju, boravak u našim hotelima predstavlja kombinaciju all-inclusive koncepta sa živopisnom, luksuznom atmosferom i mogućnostima odmora za cijelu obitelj. Rixos je mjesto na kojem se ostvaruje svaki san o savršenom odmoru.

Vaša vjernost se nagrađuje

Jedan program, svakodnevna ušteda, nova iskustva

Exclusive Offers and Private Sales

Specially selected package deals and exclusive private sales to give you the carefree holiday you've been waiting for.

Live(ly) Entertainment

Spektakularne predstave i zadivljujući nastupi čine naš pažljivo organiziran zabavni program glavnom atrakcijom u našim hotelima i odmaralištima. Apsolutno sve, od našeg ciklusa Legendary Concert do Amazing Pool Parties te živahnih zabava za naše najmlađe goste, dinamična i jedinstvena atmosfera pružit će Vam osjećaj važne prigode koji će tijekom dugog niza godina predstavljati nezaboravnu uspomenu na vaš odmor. U Rixosu nema prostornog niti vremenskog ograničenja za zabavu. Ovdje tijekom cijelog dana možete pronaći zabavu za sve.

Tursko gostoprimstvo

Podrijetlo i tradicija naše turske baštine čvrsto su ukorijenjeni u našem autentičnom pristupu gostoprimstvu.

Abundant Flavours

U Rixosu je zastupljena sva raznolikost koncepata hrane i pića, turske domaće gastronomske tradicije savršeno su uklopljene s međunarodnom kuhinjom, a svo to obilje dostupno je našim gostima u bilo koje doba dana ili noći. Bogati švedski stol, beskrajna raznolikost jela u kombinaciji s nenadmašnom kvalitetom zaštitni su znakovi naših hotela i u potpunosti utjelovljuju našu strast prema hrani. Možete si svakodnevno ugađati prepuštajući se novim različitim okusima ili vratiti se svojim omiljenim jelima.

Postanite član programa vjernosti ALL

i ostvarite popust u više od 3.000 hotela započevši s Vašom prvom rezervacijom

Uvijek tražimo savršenstvo

TripAdvisor - Travelers' choice
Forbes
World travel awards
Luxury - Lifestyle awards